Producten

Producten

Plusmama  'Dat ben je niet, dat word je' 

Een prachtig boek geschreven door Irma Huis in 't Veld. Het boek biedt erkenning voor plusmama's binnen een samengesteld gezin en is een mix van eigen ervaringen, statistieken en intervieuws. Daarnaast is het boek vanuit professioneel oogpunt voorzien van tips en adviezen (Bianca van der Loo, Pure Happiness). 

Klanten van Pure Happiness kunnen het boek met korting bestellen via www.plusmama.nl met een kortingscode. Vraag naar de kortingscode via Pure Happiness.

Smoeltjesschrift versie 1 en 2  € 14.50 per stuk

Beide versies zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken. De 2e versie geeft meer ruimte voor tekenen en schrijven.

  • Geschikt vanaf 7 jaar

                       

Vanaf nu kun je het elke dag opschrijven in je eigen SmoeltjesSchrift

Het SmoeltjesSchrift is een soort invul-dagboek, waarin kinderen kwijt kunnen hoe hun dag is geweest. Het is vaak heerlijk om op zo'n manier de dag van je 'af te schrijven'.
Wat het SmoeltjesSchrift extra bijzonder maakt, zijn de korte teksten die op bijna elke dagboekpagina zijn te vinden. Ze zijn speciaal bedoeld voor kinderen (en tieners) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege hun onzekerheid, gevoeligheid, faalangst of gepieker. Het SmoeltjesSchrift biedt hen begrip, uitleg, tips en inspiratie, op een luchtige toon en verpakt in een speelse vormgeving.

KleuterSmoeltjeSchrift € 14.50 per stuk

  • Geschikt vanaf 4 jaar


Kleuters kunnen in dit rijk geïllustreerde boek - met behulp van kleurrijke stickers - kwijt hoe hun dag is geweest en welke emoties zij hebben gevoeld. Daarnaast is er veel ruimte om hun creativiteit de vrije loop te laten. Het KleuterSmoeltjesSchrift zorgt ervoor dat ook kleuters voortaan met een 'opgeruimd hoofd' kunnen gaan slapen. Het kan ouders helpen om te begrijpen wat er in de koppies van hun kleuter omgaat.

SchoolSmoeltjesSchrift € 7.50 per stuk

Het SchoolSmoeltjesSchrift is leuk voor op school en klassikaal te gebruiken.

  • Geschikt vanaf 7 jaar.


VakantieSmoeltjesSchrift € 14.50 per stuk

  • Geschikt vanaf 7 jaar

Ga je op vakantie, een weekendje weg of een dagje uit? Neem je VakantieSmoeltjesSchrift mee!
Hierin schrijf of teken je iedere dag wat je hebt beleefd. En of de dag leuk was of niet. En of je je blij voelde, of verdrietig. En natuurlijk is er ruimte om foto's en andere herinneringen in te plakken.
Met het SmoeltjesSchrift voor vakantie sluit je niet alleen elke vakantiedag af met een smile, je maakt ook nog een prachtige herinnering voor later.
Ook op vakantie of tijdens een logeerpartij kunnen kinderen nu al hun belevenissen, gedachten en emoties kwijt: het nieuwe VakantieSmoeltjesSchrift is het nieuwste lid van de succesvolle SmoeltjesSchrift-familie. Het invuldagboek biedt ruimte voor 3 vakanties variërend van 1-3 weken, 3 weekends weg en 4 dagjes uit. Ruim voldoende voor zeker een jaar vakantieplezier.

Ieder kind verdient een lach op zijn of haar Smoeltje!

Essentiele Olien

De essentiële oliën van Young Living kunnen ondersteuning bieden bij diverse hulpvragen binnen mijn praktijk. Tijdens een consult of traject zal duidelijk worden welke olie het best passend is afgestemd op de persoon en zijn of haar situatie mits hierin een behoefte ligt.

Detox- Reinigen

Voor ondersteuning van darmstelsel, lever en algehele ondersteuning van het lichaam en immuunsysteem werk ik ook met producten van Young Living

  • Juvapower: Helpt bij natuurlijke reiniging en werking van de lever en darmstelsel. Het bevat veel zuurbindende voedingstoffen en zorgt voor een goede zuurbalans in het lichaam
  • Essentialzyme: Bevat plantaardige en dierlijke enzymen die zorgen voor een gezonde darm-lever-en alvleesklierwerking. Dit zorgt voor een goed verteringsproces, opname van voedingsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen. Wordt geadviseerd bij langdurige ondersteuning.
  • Detoxzyme: Bevat een grote hoeveelheid plantaardige enzymen die het verteringsproces stimuleren, ontgiften en reinigen. Geschikt voor vegetariërs. 
  • Ningxia Red: Algehele ondersteuning van het lichaam en immuunsysteem