Over mij

Mijn droom startte in 2017

Mijn naam is Bianca van der Loo, ik woon in Limbricht, ben getrouwd en super trotse moeder van Tim.

Ik heb 17 jaar gewerkt als verpleegkundige binnen het ziekenhuis en deels als commerciële verpleegkundige buiten het ziekenhuis. Mijn passie om mensen te helpen is al van kleins af aan aanwezig. Ik heb mijn huidige partner leren kennen met twee kinderen uit een vorige relatie, dit betekende voor mij van alleenwonend naar een samengesteld gezin. Vanuit deze setting groeide mijn innerlijke wens om kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen te coachen. Ik ben gediplomeerd Kindercoach en Stiefgezincoach. Momenteel ben ik bezig met een aanvullende studie Opvoedkunde.

Mijn visie op coaching

Coachen is het begeleiden van iemand in het aanpakken van een door hem of haar zelf gestelde vraag, doel of ambitie. De sleutel tot een succesvol coachtraject bestaat uit de wisselwerking tussen jou en mij en dat jij jezelf verantwoordelijk voelt voor jouw leven en je ook daadwerkelijk een inspanning wil leveren om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Ik richt mij vooral op oplossingsgericht coachen. Hierbij gaat het om weliswaar een lastig probleem, waarbij voor jou het korte termijn doel al helder voor ogen staat. Niet ik als coach moet oplossingen aandragen vanuit mijn visie, maar jij vindt zelf de oplossingen die passen bij jouw situatie, mogelijkheden en diepste waarden. In gemiddeld 5 tot 7 sessies help en ondersteun ik jou in dit proces. Samen onderzoeken we welke coping stijlen jij inzet en vaste of oude patronen die je misschien wilt veranderen. We brengen jouw (verborgen) talenten en kwaliteiten in kaart, denken vanuit mogelijkheden en kijken naar wat goed gaat om je weg weer op eigen kracht verder te bewandelen.

Wat doe ik niet... en wat wel?

  • ik kan jouw problemen niet oplossen: dat moet je zelf doen!
  • ik kan je wel helpen oplossingen te zoeken of anders met je probleem om te gaan, of zelfs de voordelen ervan te zien.
  • ik ga niet zeggen wat je wel en niet moet doen: dat bepaal je zelf!
  • ik zet je wel aan tot reflectie, ik laat je kritisch naar je eigen doen en laten kijken, en soms geef ik een vrijblijvend advies.
     

Wat je over mij moet weten

Ik werk vanuit passie met een heel groot hart. Als coach streef ik naar een gelijkwaardige relatie met jou als cliënt. Resultaat behalen met mijn cliënten vind ik erg belangrijk en ik doe wat daarvoor nodig is. Ik ben allergisch voor excuses en eerlijkheid staat hoog in het vaandel. Mijn omgeving noemt me liefdevol direct. Ik blijf  investeren in eigen groei en ontwikkeling en put daaruit een onnoemelijke energie en kracht.


 

Durf jij een kennismaking aan? Wees welkom!